Ny film – Jakten på sjøørreten

Da var årets siste sjøørretfilm klar. Filmen finner man nederst i dette innlegget.

Den siste tiden langs kysten i min bakgård leverte et variert fiske med mye variert vær. Av alle årets måneder så er desember den måneden jeg alltid har fått noen av årets fineste sjøørreter. Dette er også måneden jakten på julegrisen er i fokus før julen ringer inn. Dette sammen med å suge inn alle de ulike naturopplevelsene og de gledene livet i de salte elementene gir.

Jeg besøker noen av mine faste plasser, og mildværet som har vært gjorde det også mulig å fiske av innover i fjordsystemene som ofte kan levere noen flotte sjøørreter. Kysten og det åpne hav lokket som alltid.

Bli med på en siste fisketur i min bakgård

NÅR EN DØR STENGES OG EN NY ÅPNES VENTER DET NYE EVENTYR I 2020 satser jeg på andre typer filmer, fra helt nye områder. Dette i samarbeid med noen der vi skal satse mer på å formidle fra vår fantastiske lidenskap gjennom kameraene. Det betyr faktisk at denne filmen her er den siste av denne sjangeren jeg lager. Eller ?? … Vi får se

TAKK FOR STØTTE

Å produsere fiskefilmer på den enkle måten jeg har gjort har ikke bare gitt meg mye glede i form av å dele fra gode øyeblikk av lidenskapen sin. Det er også alle de tilbakemeldingene jeg har fått i form av meldinger, telefonsamtaler og møte med andre fiskere som har fortalt at dem har latt seg inspirere av alle filmene og faktisk takket meg for tiden jeg har lagt ned i dette.

Det å lage fiskefilmer er vanskelig da man aldri kan nå ut til alle med måten man lager filmene på. Det viktigste er at den som lager den finner sin glede i det, og ikke minst om det kan inspirere noen få til å komme seg ut å få følelsen på hva lidenskapen for sjøørretfiske med alle de ulike naturopplevelsene i de forskjellige årstidene dette fisket kan gi deg. Så jeg benytter nå anledningen til å takke alle dere som har fulgt med på filmene, og for alle tilbakemeldinger.

2020 blir et spennende år. Hva som skjer av planer neste år kan man lese mer om på nettsiden før nyttår.

Da ønsker jeg dere alle en god jul og et godt nyttår. Vi sees i 2020

spacer

Leave a reply