Et artig år nærmer seg slutt – Hva skjer i 2020

På slutten av året tenker jeg alltid tilbake på alle opplevelsene og øyeblikkene året har gitt meg.

Det å tenke tilbake på både de store, og de små øyeblikkene gir meg en påminnelse på hvorfor jeg elsker min lidenskap så høyt som jeg gjør. Fy av meg for noen opplevelser man er så heldig å få oppleve. Jeg tenker da ikke bare på fiskeopplevelsene. Selve turene, både alene og sammen med kompiser. Nye bekjentskaper er jo også alltid innafor.

På flere av mine fisketurer i år var jeg så heldig å møte mange hyggelig fiskere. På turene til Møn i Danmark møtte jeg både dansker, svensker og tyskere som kom for å prate om filmene fra Møn, mitt fiske der og mye annet. Den tiden man setter av til å bare sitte å prate med andre med samme lidenskapen vil alltid ha høy fokus.

Som alltid ser jeg tilbake på året med stor takknemlighet

HVA SKJER I 2020

Jo nå skal dere høre. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å tilby mer innenfor guidede fisketurer og sjøørretkurs. Dette i tillegg til å arrangere fisketurer til ulike destinasjoner, og målet er å utvide med andre tilbud med tiden.

Denne delen av Fiskejegeren vil drives gjennom nettsiden www.ektefiskeopplevelser.no som innen få dager blir publisert.

Fiskejegeren.com består der alt fra diverse blogginnlegg, artikler til andre prosjekter vil bli delt.

Jeg gleder meg og jeg ser frem til det nye året med mye spennende innenfor både det å dele av lidenskapen, men også det å jobbe videre med å inspirere nye til å komme seg ut på fisketur.

FISKEFILMER I 2020

Ja det blir fiskefilmer også i 2020. Et av mine store mål som er å fullføre Jakten på sjøørreten «Fra sør til nord» skal ferdigstilles.

Det blir film fra Danmark og en annen plass jeg ikke ønsker å dele helt ennå. Det jeg kan si er at jeg nesten ikke klarer å vente med å sette meg i det flysetet og komme frem til et potensielt sjøørretparadis. Selv med drøy flyskrekk..

Med filmene i 2020 trenger jeg litt hjelp, derfor blir det kanskje litt annerledes filmer. Jeg nevnte under siste filmen jeg publiserte på YouTube kanalen for litt siden, at jeg ikke lenger skulle lage fiskefilmer alene i sjangeren som jeg har gjort. Jeg har nok nevnt det før også, så hvem vet.. Når man trives og gledes så mye over en ting, ja da er det ikke lett å stoppe. Noen svært spesielle tilbakemeldinger som virkelig har lagt igjen sterke inntrykk hos meg gjør at jeg nok fortsetter.

Hva mer som skjer i 2020.. Det får man vente å se. Viktig å ikke røpe alt. En ting er sikkert. Lidenskapen min for fiske og natur gløder som aldri før og jeg ønsker å fortsette med å formidle gjennom Fiskejegeren.

Jeg ønsker dere alle et riktig godt deilig nytt fiskeår.

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply