Bindebeskrivelse «Magneten» – Sjekk ut

Har du bindebeskrivelsen på Magneten ? Hvordan binder du Magneten ?….. Jeg har fått mange av disse spørsmålene i lange tider nå. Jeg har både skrevet og sagt på film at det kommer bindebeskrivelse, men ettersom jeg ikke prioriterer å dele så mye innenfor fluebinding så koket det litt bort oppi alt annet jeg holder på med. Da er det godt ha en god og dyktig venn innenfor fluebinding som Eivind Berulfsen. Han spurte om han kunne lage en video med bindebeskrivelsen på Magneten. Det har han gjort, og bindebeskrivelsen har han nå publisert på sin YouTube kanal. Takker og bukker Eivind, og håper alle dere som har ventet på denne går inn å sjekker ut filmen. Bind i vei og kom dere ut å nyt alt sjøørretfiske har å by på.

www.fluefiskern.no – Eivind Berulfsen YouTube/ Instagram

På jakt etter fluebindeutstyr ? Støtt butikkene lokalt eller her hjemme i Norge generelt. Tips sjekk ut blant annet Nordisk Fiskeutstyr & Skitt Fiske

Ha en strålende helg & tight lines

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply