Være med å bidra på veien videre ? – Jakten På Sjøørreten

Jakten På Sjøørreten fra sør til nord – veien videre

Det er ikke en fiskefilm jeg har publisert denne gangen, men litt tanker om hva som skal til for at Jakten På Sjøørreten «fra sør til nord» skal kunne ferdigstilles. I tillegg er jeg kommet inn i et veikryss der jeg nå snart finner ut om jeg kan fortsette å formidle fiskefilmer. Det satt langt inne å opprette en spleis som jeg nevner i denne filmen.

Jeg så på en måte dette som et siste forsøk før alt bare legges på hylla.

Har du lyst å være med på å bidra på veien videre ?

Pengene som samles inn skal brukes til film og lydutstyr for å kunne fortsette å produsere fiskefilmer, og finansiere gjennomføringen av selve innspillingen av filmen Jakten På Sjøørreten «Fra sør til nord»

FISKEJEGEREN – Ole Martin Gilbu

For ca 3 år siden begynte jeg å filme inn til en ny fiskefilm som skulle omhandle sjøørretfiske fra sør til nord i Norge. Min Youtube serie Jakten På Sjøørreten skulle ut på en spennende reise. Etter mye motgang med flere uhell, tap av jobb og et krevende samlivsbrudd, stoppet alt opp etter å ha fått filmet litt fra både Jæren og Vestlandet. Eventyret stoppet rett og slett opp i en fjord i Sogn.

Nå er drømmen sterkere enn noen gang for å få fullført prosjektet mitt. Det som stopper meg fra både dette prosjektet og fortsettelsen med å lage fiskefilmer er mangel på diverse utstyr som har gått tapt, og utgifter til selve innspillingen, redigering med mer. Så dette med spleis ser jeg på som et siste forsøk på å få finansiert veien videre.

Om filmen

Hovedmålet med denne filmen er å formidle hva hele Norge har å by på av sjøørretfiske i sjøen. Få frem natur, opplevelser, lokale fiskere/ fiskeplasser og ikke minst SJØØRRETEN. En lidenskapelig reise i Norge venter. Målet for spleisen er satt til 45000. Går summen over dette, åpner det opp nye muligheter. Om målet ikke blir nådd skal filmen uansett fullføres, men ny planlegging for gjennomføring må da til ut i fra midlene som foreligger.

spacer

Leave a reply