Få vlogg oppdateringer på kommende filmer – Støtt Jakten På Sjøørreten

Det er få dager igjen av spleisen som er opprettet for å kunne fortsette med fiskefilmene Jakten På Sjøørreten. I løpet av turene til Jæren, Vestlandet, Brønnøysund med mer, kommer jeg til å lage små vlogg episoder. Sjekk ut belønninger inne på 👉 https://spleis.no/163139

Ved å velge å bidra på «Få vlogg oppdateringer» under belønninger får man tilgang på alle kommende vlogg episoder der jeg deler mye forskjellige, både fra de aktuelle turene, men også mye annet sjøørretstæsj.

Om man ikke ønsker å bidra inne på spleisen, så kan man bidra med et valgfritt beløp på vipps for å få tilgang til de kommende vlogg episodene. Da tar du bare kontakt med meg på epost: fiskejegeren@hotmail.no

Da sees vi kanskje på vlogg dere 🙂

spacer

Leave a reply