Sjøørretfiske – 3 lærerike webinarer

Her finner man alle webinarene til Skitt Fiske som omhandler sjøørretfiske

Sjekk ut

Fluefiske etter sjøørret senvinter og vår – Opptak av Webinar

Bli med Skitt Fiske ProTeam Ole Martin «Fiskejegeren» og Børge Iversen fra Guideline i dette gratis webinaret om fluefiske etter sjøørret senvinters og vår. Hvordan finne fisken? Teknikker og hastigheter. Valg av fluer, line og stang. Selvsagt blir det også giveaway og fortløpende Q&A.

 

Sjøørretfiske med flue – Alt du trenger å vite ! – Webinar

Lær om hvordan du fisker den fantastiske sjøørreten med flue! Finn fiskeplasser der du bor, hvilke teknikker og hastigheter som gjelder. Velg rett stang, line, snelle og lær hvordan du best bruker utstyret. Magnus og Ole Martin har utallige timer og fangster på samvittigheten og deler alle sine beste tips!

Slik fisker du sjøørret om våren – 12 gode tips. Webinar med Asgeir Alvestad

Lurer du på hvor du bør fiske sjøørret? Hvilke plasser den står på, hvilket utstyr og teknikker som funker best?

spacer

Leave a reply