Magneten – Bindevideo

Eivind Berulfsen laget en video med bindebeskrivelsen på Magneten for meg for en tid tilbake. Det passet utmerket, ettersom jeg selv ikke lager slike videoer.

Etter ett besøk i bindecaven til Tommy Solberg ble det fort snakk om fluer. Der fikk jeg spørsmål fra Tommy om jeg ville ta ett par ord om min Magneten, samt snurre sammen en på film han kunne få dele på sin YouTube kanal. Så da ble det en kort film av det.

Når det kommer til mine tankeganger rundt fluevalg kan man lese mer om der her http://www.fiskejegeren.com/2019/09/26/sjoorretfiske-fluevalg-enkelt-eller-komplisert/

Film med bindebeskrivelsen på Magneten finner du nederst i innlegget.

Hva trenger du for å binde Magneten ?

Følg YouTube kanalen til Tommy Solberg ( Mine Fiske Fluer ) for mange lærerike bindevideoer.

spacer

Leave a reply