Ny film – Sjøørretfiske Fyn & Langeland, Danmark

Filmen finner man nederst i innlegget

I denne filmen blir det glimt fra vår siste tur til Langeland og Fyn i Danmark.

Sammen med Magnus Riksfjord og Mads Arve Moe ble det noen fantastiske dager med sjøørretfiske. Vi fikk oppleve alt fra kraftig vind, mye regn, snø, hagl, tordenvær og sol. Siste dagene fikk vi også besøk av Trond Heum fra Larvik.

Noen dager før avreise til Danmark lå alt til rette for et riktig godt fiskeri. Dessverre ble det værskifte to dager før avreise til kaldt vær. Det gjorde fisket vanskelig. Dagen før vi skulle hjem til Norge igjen roet vinden seg, og varmen kom. Da ble det også mye liv i sjøørretene.

Fantastiske dager med mye moro, god mat, bra med fisk og flotte naturopplevelser. I tillegg fikk vi til å ta en tur innom GoFishing i Odense. Flott butikk og god service.

MENS VI VENTER – SJØØRRETRIKET LANGELAND For 2 år siden ble jeg spurt om jeg ville lage en fiskefilm med sjøørretfiske fra øya Langeland, i samarbeid med Havørred Fyn og Langeland Kommune. Etter flere avbrutte turer på grunn av corona, var det endelig tid for å kunne starte opp filmprosjektet i starten av april.

Langelandsfilmen kommer senere. Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply