Sjøørretfiske vinter & vår «tips & tankeganger» – Film

Bli med Ole Martin Gilbu, Runar Kabbe og Tommy Solberg på sjøørretfiske langs kysten.

For første gang er både Runar og Ole Martin samlet på film for å prate om sine erfaringer og personlige tankeganger rundt fluefiske etter sjøørret. Begge to har viet livet sitt til nettopp sjøørreten, og deler villig fra seg i denne filmen.

Tommy Solberg gir gode kastetips for ulike værforhold man møter på langs kysten.

Er du nysgjerrige på sjøørretfiske i sjøen? Bruker du mye tid på sjøørretfiske, men ikke får det helt til? Da vil det være gode tips å hente i denne filmen, som vil være med på å øke dine muligheter for fangst. Det deles håndfaste tips om teknikker, ulike tankeganger, fiskeområder og utstyret man bruker. I neste episode er vi fortsatt med Runar, Ole Martin og Tommy. Da skal det fiskes på noen flotte områder hvor det skal deles flere tips og kanskje blir det fangst også?

Takk for at dere ser på!

spacer

Leave a reply