Episode 2 «Salte drømmer» 2017

Jakten på sjøørreten 2017 «Salte drømmer» – Fiskejegeren Production
Husk å velge 1080p for best kvalitet!

NB: BEKLAGER DÅRLIG KVALITET PÅ LYD PÅ PRATEKLIPPENE. JEG KLARTE Å SLETTE ALLE LYDFILENE JEG HADDE TATT OPP DA JEG JOBBET MED REDIGERING AV FILMEN

OM FILMEN
Jakten på sjøørreten fortsetter og nå har vi kommet til episode 2 av 3 av «Salte drømmer».

I denne episoden befinner vi oss igjen i min bakgård og mine fantastiske sjøørretområder i Kragerø og omegn. Telemark og litt over grensen til Aust-Agder ligger fiskeområdene jeg bruker en stor andel av dagene i året på, uansett værforhold og årstid.
I tillegg får man litt glimt av mine turer til Møn, Danmark i år hvor jeg stadig har «saltedrømmer» om.

Fiskegledene er store som alltid og den enorme nytelsen av å gå langs kysten med fantastiske naturopplevelser, den stillheten og hvor lidenskapen for nettopp sjøørretfiske kan blomstre for fullt.

I denne episoden har jeg valgt å dele opp med en del stemningsbilder fra mitt liv langs kysten. Litt prat fra noen av mine fiskeområder, glimt av fiskeområdene og litt annet salt snacks.

Prat om fisketeknikker, tankegang og mer hovedfokus på selve fisket kommer det alt om i episode 3 som kommer om ikke så lenge.

Målet med denne filmen er som med alle de andre filmene. Nettopp det å prøve å formidle og inspirere.
Jeg storkoser meg når jeg lager film, men det er alltid spennende å se hva folk synes når man legger ut en ny film. Det er jo filming på amatør nivå med lavt budsjett på filmutstyr jeg driver med, men gleden av å lage film er såpass stor at jeg tenker ikke så mye over det annet enn nettopp det å kanskje klare å dele litt fiskeglede og eventuelt inspirere noen der ute til å enten begynne med dette fisket eller bare rett og slett få deg til å ha lyst å dra ut på fisketur.

Takk for at dere ser på, og til alle dere som tar kontakt med meg med alt fra spørsmål om fiske til veldig hyggelig tilbakemeldinger, så kan jeg si at det settes stor pris på.

Ole Martin Gilbu