Episode 2 «Tilbake til klippene» 2018

Denne filmen må jeg innrømme at jeg har lagt ned mye jobb og ikke minst tid i. Ikke det at denne filmen er av så spesiell kvalitet eller ulik av de andre filmene jeg har laget, men det har blitt så mye jobb etter mye motgang med utstyrssvikt på kamerafronten og filmklipp som har blitt ødelagt. Jeg har bare brukt ca 30% av alle filmklippene jeg har fra årets fisketurer til Møn.

Jeg har gledet meg mye til å dele denne filmen med dere. Jeg har falt pladask for den unike øya Møn. Sjøørretfiske som til tider kan være magisk der er bare en av mange faktorer som gjør dette til en spesiell plass for meg. Det at man kan ha tøffe perioder der på jakten etter sjøørreten, et område man må bruke mye av erfaringene sine på for å få full klaff, men også på grunn av den unike naturen, dyrelivet og omgivelsene Møn gir deg. Ja bare det å prate med de lokale, besøke den lille byen Stege, spise en god middag og for å ikke glemme det hyggelige selskapet jeg har hatt på flere av mine turer med blant andre Roar Alvestad, Anes Spahic, Vegard Rindal, Mikael Blomberg, Mads-Arve Moe med flere.

OM FILMEN I denne filmen vil dere selvfølgelig se mye av naturen på Møn, en del prat om mine egne erfaringer, dårlig humor er ikke til å unngå på fisketur og noe sjøørretfangster må vi jo ha med. Jeg vektlegger ofte stemningsklipp i mine filmer og det vil dere se også her.

En stor takk til Møn Klint Resort for noen fantastiske opphold.. Jeg føler meg hjemme hver gang jeg er på besøk http://www.campmoensklint.dk