Episode 4 «En siste tur»

Så kom dagen alt så fort. Den siste dagen. Dagen der man avslutter årets sesong i elvene. Ja da flere elver som fortsatt er åpent for fiske, men en dag må man bare bestemme seg.

Man går hele senhøsten, vinteren og våren å gleder seg til at elvene skal åpne og livet langs elvene våkner igjen, men plutselig er sesongen over.

I denne filmen så reiser jeg til en liten elv på Vestlandet hvor jeg tilbringer min siste dag i elven for sesongen.
Jeg har prøvd å få frem litt av alt i denne filmen ettersom noen liker mer musikk og action, noen liker roligere musikk med natur, og noen har fortalt meg at kun kjøring av fisk uten musikk er best.

Derfor ville jeg prøve å få med litt av alt. I tillegg kommer det glimt fra årets fiske i Nærøydalselva som er årets høydepunkt hvert år for min del. Nærøydalselva eller Gudvangen som mange kjenner det som er jo min perle som jeg aldri blir lei av å vise frem. Denne gangen blir det ikke mange klippene, men litt natur, stemning og fisk ble det.

Så bli med til Vestlandet på min siste dag i elven. Det blir mye deilig flex i denne filmen.

Snapshot(90)IMG_20160814_225310

Takk til alle som følger meg gjennom Fiskejegeren og som tar seg tid til å se filmene mine. Når jeg får kommentarer eller møter noen som sier dem setter pris på disse enkle filmene mine gir det meg alltid en boost til å fortsette. Ingenting er bedre enn å dele ekte fiskegleder.
Vi sees i lakseelvene neste år og for dere som ennå ikke er helt ferdige så vil jeg ønske SKITT FISKE. Nyt resten av sesongen.