Episode 4 «Tid for høstfiske» 2016

Så var høsten her igjen. Starten på min favoritt årstid å fiske sjøørret på. Etter en lang pause fra Jakten på sjøørreten episodene så var det deilig å kunne ta med kameraene ut langs kysten igjen.

Denne årstiden gir så mye både i form av naturopplevelser og fiske. Det er nå og utover jeg fortsetter jakten ute i buktene utaskjærs etter de større og flotte sjøørretene. Særlig neste episode vil dere få se noen skikkelige fine sjøørreter fra disse områdene, men også i denne episoden blir det glimt av fine sjøørret. Dessverre var ikke marginene helt på min side da kameraene var med i denne episoden her, men fikk føle på dem og gledene er like store.

Bli med til Kragerø kysten i denne rolige og enkle episoden der dere både får se litt mer av mine fiskeområder og litt fra mitt fiske. Lidenskapen for dette fiske er så stort.