Episode 6 «Herlige tider» 2016

Jeg valgte å kalle denne siste episoden for «herlige tider». Årstiden vi er inne i nå synes jeg personlig er en herlig tid med tanke på sjøørretfiske. Det er en tid man kan oppleve svært godt fiske, men også motsatt. Tålmodigheten er viktigere enn noen gang og belønningen kan være stor.

I denne filmen har jeg prøvd å få frem litt av alt. Musikk, kun lyden av omgivelsene, mye prating, og stemningsbilder.

Det har blitt noen kjempe flotte sjøørreter den siste tiden, men det har også blitt en haug med småfisk. Ja også bomturer har det blitt. Som alltid blir det mye oioioi når det biter og gledene er like store hver gang.
Jeg møter også på Roar Alvestad i denne filmen. Det er en super trivelig kar som jeg ble kjent med på et av mine sjøørrettreff i Kragerø.

Bli med på noen av mine øyeblikk fra den siste tiden og i slutten av filmen kommer det et lite tilbakeblikk på noen gode øyeblikk fra de tidligere episodene.

Så da ønsker jeg dere en siste gang, velkommen til Jakten på sjøørreten.

Tusen takk til alle dere som har fulgt meg gjennom disse filmene i år og for mange hyggelige tilbakemeldinger. Det har gledet stort.

Jeg ønsker dere alle en riktig God jul. Ta vare på dem rundt dere, slapp av og nyt en flott tid. Husk at det er herlige tider med sjøørretfiske for tiden så derfor sier jeg bare, SKITT FISKE ALLE SAMMEN.

Ole Martin Gilbu